Tid og sted
Type arrangement
Spesialiteter
Arrangør
Dersom det ikke er publisert datoer på kurset vil det publiseres så snart tidspunkt er avklart med kursleder, som hovedregel seks måneder før kursstart.
Generell informasjon om kursdeltakelse
Les om frister, retningslinjer for refusjon, avmelding, kursbevis og annet her: Informasjon til LIS om kurs
Her finner du informasjon om de andre kursene i utdanningen din:
Om kurset
Kurset varer i fem dager og går som hovedregel årlig på våren i Oslo.
Planlagte gjennomføringer av kurset (langtidsplan GAK)
Planlagte gjennomføringer av kurset (langtidsplan KIR)
Maks 24 deltakere.LIS er ansvarlig for å innhente aksept for kursdeltakelse fra arbeidsgiver før påmelding.
Det anbefales at dette kurset tas mot slutten av del 3 (minimum 4-5 års tjenestetid inkludert gjennomført del 2).
Kurset er beregnet på LIS under utdanning i gastroenterologisk kirurgi (GAK) og generell kirurgi (KIR) i del 3. Kurset bygger på «Basalkurs i akuttkirurgi» og baseres på forelesninger og gruppeundervisning der klinisk relevante problemstillinger blir diskutert. I tillegg er det en dag med praktiske øvelser på levende dyremodell der man i smågrupper med egen instruktør gjennomgår viktige operative prosedyrer inkl. håndtering av blødning.
Anbefalt forkunnskap/erfaring
Gjennomført og bestått Basalkurs i akuttkirurgi (FKI) (del 2).
Det anbefales at dette kurset tas mot slutten av del 3 (minimum 4-5 års tjenestetid inkludert gjennomført del 2).
Program
Kurskomité
Kursledere: Elin V. Thorsen og Peter Wiel Monrad-Hansen
Opptakskriterier
Kursgodkjenning gammel ordning
Kursgodkjenning etter regler for spesialistgodkjenning i gammel ordning
Kursavgift
NOK 9700,- (inkludert lunsj).
NB! Det tas forbehold om indeksregulering.
Kursavgift refunderes ikke dersom avmelding kommer senere enn 1 måned før kursstart. Kursavgift refunderes ikke dersom deltaker ikke møter eller ikke fullfører kurset. Dette gjelder uansett grunn, inkludert sykemelding.